1000 bommen en granaten

Wanneer het regenweer is en als je veel tijd hebt, dan is de 1000 bommen en granaten mystery geocache een ideale geocachepuzzel om de tijd te doden. Je zal er meer dan waarschijnlijk enkele uren zoet mee zijn en af en toe misschien wel eens de frustraties even moeten weg vloeken. Vrij logisch ook, want deze mystery heeft maar liefst 5 sterren moeilijkheid! Deze 5 sterren is ze zeker meer dan waard, mocht je er een 6de bij kunnen geven dan had deze geocache puzzel het zeker niet gestolen.

1000 bommen en granaten Mysterie geocache

Deze 1000 bommen en granaten geocache is gemaakt ter ere van Brumilhaag die zijn 1000ste mysteriecache hiermee kon vinden en loggen. De makers van deze mysteriecache zijn Gentse Haviken (die al enkele mooie geocaches in het Gentse verstopt heeft), Belsken en Kalaan.

De puzzel van deze 1000 bommen en granaten geocache heet maar liefst 6 checkers, wat dus ook wil zeggen dat je 6 puzzels moet oplossen. Hoe je deze puzzels moet oplossen is natuurlijk de moeilijkheid van deze geocache, je krijgt wel altijd een puzzel met bommen en granaten die in een veld staan, en die staan er uiteraard niet zomaar. Daarnaast staan er ook steeds enkele zinnetjes die iedere puzzel begeleiden, bekijk deze aandachtig! Daarnaast zal je ook gebruik kunnen maken van verschillende geocache websites zoals geocaching toolbox.

Wanneer je zoals gezegd na veel puzzelen en (waarschijnlijk) vloeken eindelijk de finale geocache coördinaten gevonden hebt, kan je op weg naar de cache waar je nog een hele leuke veldpuzzel te wachten staat. Zonder twijfel een van de moeilijkste geocaches, maar na de vondst van deze 1000 bommen en granaten mysteriecache ben je zo tevreden!

Wil je ook starten met deze puzzel? Bekijk dan hier de 1000 bommen en granaten geocache.