Frogfoot1

Misschien is het overbodig mij voor te stellen … maar wellicht zijn er toch een aantal mensen die mij nog niet kennen. Koen Swennen is de naam, my handle FrogfooT1 (GS Community Volunteer) Ik ben nog steeds gelukkig getrouwd met Anja & heb twee kids Hanne & Emma. In het dagelijks leven run ik samen met mijn neef een taxibedrijf in Hasselt. Buiten het Geocachen, kom je me nog al eens tegen op de mountainbike of tijdens een baseball wedstrijd. Spruitjes lust ik niet … maar ik ga graag uit eten 🙂 .

frogfoot1

Mijn eerste Geocaching ervaring
Juli 2005 heb ik mijn eerste Geocache gevonden, het kasteel van Meyland in Heusden Zolder (GCJNNK). Dit met een Etrex Euro van Garmin. Geen snufjes … geen kaart … just een arrow ! Ik had meteen de microbe te pakken. Niet alleen het vinden van Geocaches maar ook het maken van vrienden over het hele land was fantastisch. Het was een tijd dat de Geocache community heel hard aan mekaar hing. Hulp moest je niet vragen, dit werd zowaar zomaar aangeboden.

En plots was ik reviewer
Een paar jaar later werd ik gevraagd om “reviewer” te worden. Eerst aarzelde ik, maar ik heb toch geaccepteerd. Ik kon zo meehelpen aan de uitgroei van geocaching, zelfs wereldwijd.
Zo heb ik een netwerk kunnen uitbouwen met aanknopingspunten over de hele wereld.
Ondertussen ben ik reeds 9 jaar Groundspeak Community Volunteer. En ik doe het nog elke dag met hart & ziel. Een paar weken geleden kreeg ik de vraag of ik ook een blog (als reviewer) wilde schrijven en ziehier mijn eerste inzending: een voorstelling van mijzelf als een van de Belgische reviewers. Ik ga dan ook mijn best doen om af en toe iets te posten.

Problemen/vragen/weetjes
Heb je een probleem ? Zit je met een vraag ? Denk je ik wil dit “item” eens aankaarten en help zo de hele community. Laat het me weten & ik probeer er zo spoedig mogelijk op te antwoorden.

Tip van de reviewer !
Lees eerst de Grounspeak Guidelines alvorens een listing te maken.
Het is geen schande om u te laten bijstaan door een ervaren Geocacher.
Twijfel je ? Stel de vraag aan uw reviewer. Hij helpt je graag verder …

Geo groeten!
Koen aka FrogfooT1

4 reacties op “Frogfoot1”

    • Natuurlijk, wie de reviewers op dit moment zijn is momenteel nog gissen.
      Maar ooit zal het wel geweten zijn, dat denken we toch althans 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.