Marvel event – een verslag van Stefan Van Bael

22 oktober stond in de agenda voor een event om naar uit te kijken: het Geocaching Marvel event georganiseerd door Tha Dreamteam. Samen met een delegatie van Team Beir waren we afgezakt naar het Hamonter Water in Hamont aan de Belgisch-Nederlandse grens. Ter plaatse aangekomen, zag ik al enkele paar superhelden de revue passeren: ondermeer spiderman en superman stonden samen met het Marvel event-team iedereen op te wachten.

Wat opviel was dat er geocachers waren uit alle provincies, zodoende dat ik weer een groot deel nieuwe mensen heb leren kennen. We kregen onze listings boekjes, hier bleek dat ik weer iets zou bijleren over de Marvel stripfiguren en superhelden. Als opdracht kregen we enkele mysterie caches voorgeschoteld om op te lossen: de ene al wat makkelijker dan de andere, de koppen werden samengestoken om de mysteries één voor één te ontcijferen. Na de dubbelcheck bij de organisatie konden we op pad. Deze marvel mysteries staan op de geocaching kaart in De Hoort vijver, de eerste Marvel mysterie laat ons bijvoorbeeld enkele Marvel vragen oplossen vooraleer we op pad kunnen.Marvel event

Eenmaal in het veld hebben we eerst gekozen om de waadpak cache Dr. Octopus te doen, gelukkig voor mij was er al reeds een ziel die ons wilde helpen :). Na een reeks van Marvel tradjes die volledig in het teken stonden van deze stripfiguren en superhelden weken we uit naar de mysterie route die liep langs een heel mooi natuurgebied, we troffen zwammen aan, verschillende soorten vogels, waterplassen enzoveel meer. Dit is waar geocachen om draait: mensen laten genieten van de prachtige natuur.

Na een wandeling van 12 kilometer moe maar voldaan richting eventlocatie om nog samen met de andere geocachers eentje te drinken en na te praten. Het was een leuke dag, mooie geocaches, en een gezellige sfeer. Kortom een mega leuk event! Bedankt aan de organisatie voor het vele werk en de leuke babbels.

Blog geschreven door Stefan Van Bael

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.