Team Beir Winterevent 2016

Tijdens de winter wordt er iets minder tijd besteed aan geocachen, maar daar wil Team Beir verandering inbrengen op 18 december, exact 1 week voor Kerstmis, tijdens hun gezellige geocache winterevent dat nu reeds voor de 3de keer zal plaats vinden.

Back to the future: het ontstaan van Team Beir Winterevent

In 2014 kreeg ik, Stefan Van Bael, het idee een meet en greet geocache event te organiseren rond kerst, om zo geocachers samen te brengen zodat we onze kerstwensen kunnen delen met elkaar. Hiervoor werden in samenwerking met Wim4 2 nieuwe traditionals en 1 multi – Een handvol kerstballen – gemaakt. Met bijna 100 aanwezigen op deze eerste editie kon je wel zeggen dat dit event geslaagd was. het was zo meegevallen dat mensen vroegen om een vervolg.

Team Beir wnter event

Na de positieve reacties en de smeekbedes kon een vervolg niet uitblijven. Daarnaast leerde ik in 2015 enkele nieuwe cachers kennen waarmee het direct klikte. Enkele keren samen op pad gaan geocachen en Team Beir was een feit. De honger naar een groter event werd groter en groter, hmm dit jaar een heus kerstevent? Na overleg met team beir was de samenwerking een feit en bij pot en pint was onze event naam al een feit ‘A Little Christmas story’ was geboren. De eventlocatie was zoals het jaar voorheen de cafetaria van onze sporthal met ruime parking en voldoende plaats. Iedereen was zo enthousiast dat we na 1 maandje al rond de 60 nieuwe caches ontworpen hadden, ook de inschrijvingen bleven toestromen wat voor nog meer enthousiasme zorgde! Na maanden voorbereiding aan het event, toestemmingen aanvragen, caches maken en natuurlijk promotie maken hadden we ook het geluk onze vrienden uit Schilde met hun geocachshop welkom te mogen heten, die ons ook voorzien hadden met leuke tombola prijzen. 240 geocachers, bekend en onbekend kwamen mee genieten van de workshops, caches, maar vooral de hartelijke sfeer. De logs kwamen binnen, ik kan je garanderen dit doet iets met je innerlijke! Kortom een super dag waar iedereen heeft genoten een moment om nooit te vergeten!

Team Beir Winterevent – The sequel

Na de geslaagde editie van vorig jaar, was er even twijfel of we dit in 2016 wel nog eens zouden kunnen evenaren. Team Beir stak de koppen bij elkaar, door omstandigheden moest iemand afhaken, maar gelukkig werden we ook versterkt met vers bloed. Daarom kunnen we met trots het Team Beir Winterevent aankondigen, ditmaal op 18 december 2016 in de sporthal van Herenthout.

Team Beir Winterevent 2

Wat mag je deze keer verwachten?

  • Verschillende nieuwe geocaches
  • (Waarschijnlijk) een T5 cache
  • Workshops GSAK
  • Workshop Geocaching voor beginners
  • Woodie ruil moment
  • Tombola
  • Maar vooral veel sfeer en gezelligheid

Wil jij ook mee proeven van de gezellige sfeer de leuke mensen nieuwe caches workshops?

Kom dan zeker langs op 18 december Team Beir Winterevent en wil je ons team al vroeger ontmoeten? Kom dan reeds een dagje eerder langs op onze meet en greet op 17 december.

Blog geschreven door Stefan Van Bael

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.