4 Game of Thrones geocaches om op te warmen voor het nieuwe seizoen

Zondag 16 juli is een datum dat voor iedere Game of Thrones fan met een rood kruis aangeduid staat in de agenda: dan begin namelijk het nieuwe GoT seizoen. Om ons op te warmen voor de 7 nieuwe afleveringen vol fantasytelevisie, gingen we op zoek naar 4 geocaches die Game of Thrones als thema hebben. Misschien wel leuk om deze te zoeken voor de start van een bingewatchmarathon?

Game of Thrones

  1. Game Of Thrones- House Lannister (GC4C5ZX) – Balen

De enige traditionele geocache uit het lijstje is deze geocache. Hij behoorde oorspronkelijk tot een geocacheserie met 8 traditionals en 2 mysteriecaches die in 2013 verstopt werden. Deze cache, met meer dan 100 favorietenpunten, is gewijd aan House Lannister gekend van de uitspraak: “A Lannister always pays his debts” (Een Lannister betaalt altijd zijn schuld).

  1. Game of Thrones : Victory is not only logic (GC5DT46) – Heusden-Zolder

Eind 2015 kwam deze mysteriecache uit en sindsdien hebben slechts 9 geocachers deze cache kunnen vinden. De moeilijkheid van deze cache staat met 5 sterren op het maximum en is een echte cache voor de GoT-geeks. Je zal aan de hand van de serie vragen moeten oplossen om een coördinaat op papier te kunnen zetten.

Game of Thrones emojis

  1. Game of Thrones (GoT) (GC6XZNT) – Groningen

Deze mysteriecache uit Groningen onderwerpt je aan enkele opdrachten om een coördinaat te kunnen vinden. Zo zal je ondermeer op zoek moeten naar de foute spreuk, de moordenaar en het slachtoffer aan elkaar moeten linken en nog enkele andere opdrachten om deze microcache te kunnen bemachtigen.

  1. Game of thrones (GC6VYBG) – Limbricht

Bij deze mysteriecache is het de bedoeling dat je een brief met vreemde tekens gaat ontcijferen. Is Game of Thrones een hint of juist een dwaalspoor om deze  mysteriecache tot een goed einde te brengen? Ook deze cache scoort hoge punten aangezien 28 mensen hier al een favorietpunt aan gegeven hebben op een totaal van 40 vondsten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.