Wat te doen vandaag?

Wat te doen vandaag?

Geocaching natuurlijk! Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor de kinderen, ga naar buiten en speel Geocaching! Weet je niet wat te doen tegen de verveling, dan moet je beslist gaan Geocachen: Geocaching is een spel waarbij je op zoek gaat naar schatten die verstopt liggen over de hele wereld. Dit kan je doen aan de hand van een GPS of je smartphone. Ontdek alles over Geocaching en je weet meteen wat te doen met de kindjes.

Activiteiten voor de kinderen

Geocaching is een ideale kinderactiviteit: ga naar buiten met een GPS of smartphone en ga op schattenjacht dankzij Geocaching. Je weet meteen wat je moet doen met kindjes! Bovendien is Geocaching zo leuk dat het verslavend kan werken! Een ideaal idee wanneer je niet weet wat doen met de kids. Wereldwijd zijn er meer dan 3 miljoen geocaches verstopt, 3 miljoen leuke dingen om te doen vandaag, morgen en alle dagen van het jaar!

Geocaching Bolts and nuts
Geocaching SWAG

Wat te doen op zondag

Je vraagt je vaak af wat te doen op zondag? Of weet je niet wat doen op zaterdag? Je kan op zoek gaan naar een rommelmarkt in je buurt of je kan starten met Geocaching. Geocaching is een leuke activiteit met de familie: een leuk dagje uit waarbij de zin ‘ik verveel me’ niet zal voorkomen. Geocaching geeft je zoveel activiteiten op zondagen want in België en Nederland liggen er meer dan 60.000 geocaches verstopt. Je weet meteen wat te doen bij verveling: kijk even op de Geocaching kaart, kies een leuke plek uit en ga op zoek naar een van de vele schatten!

Wat te doen in de Paasvakantie

2 weken Paasvakantie lenen zich ideaal tot Geocaching. De lente staat op springen en het is eindelijk weer tijd voor de kinderen om buiten te spelen. Weet je niet wat doen in de paasvakantie? Ga dan snel geocachen, je zal zien dat deze activiteit je paasvakantie snel zal vullen!

Geocaching gps

Ontdek alles over Geocaching

Een leuke activiteit in de vakantie, op zondag of zaterdag: Geocaching kan je altijd spelen waar en wanneer je ook wil. Zelfs als je op reis bent kan je de Geocaching app bovenhalen en kijken waar er schatten verborgen liggen: je weet meteen wat doen in de vakantie. Bovendien is dit spel ook volledig gratis! Ontdek alles over Geocaching via onderstaande linkjes:

  1. Wat is Geocaching
  2. Hoe werkt Geocaching
  3. Soorten geocaches
  4. Geocaching kaart
  5. Geocache listing
  6. Zelf een geocache maken
  7. Geocaching trackables
  8. GeoTours
  9. Geocaching app
  10. Geocaching GPS