Geocaching International Film Festival 2016

Geocaching.com heeft een tijdje geleden een oproep gedaan om jouw filmpjes over geocaching door te sturen. Na een grondige selectie heeft het Geocaching.com HQ een selectie gemaakt van de leukste en beste filmpjes en deze zullen getoond worden op het Geocaching International Film Festival (GIFF 2016) tussen 3 en 7 november.

Het Geocaching International Film Festival is reeds toe aan zijn 4de editie, ook de voorbije jaren hadden geocachers de kans om hun filmpjes van 1 tot 4 minuten in te sturen. De geocache filmpjes van de finalisten van de afgelopen jaren kan je hier nogmaals bekijken.

GIFF 2016

GIFF 2016 zal een film zijn van ongeveer 1 uur met filmpjes gemaakt door geocachers voor geocachers. De 16 geselecteerde filmpjes die afgespeeld zullen worden op het Geocaching Filmfestival zijn reeds bekend gemaakt en kan je terugvinden op de website over GIFF 2016. Op de film zelf is het nog even wachten, deze zal je kunnen aanschouwen op één van de hosts die de film zullen uitzenden tussen 3 en 7 november 2016.

Indien je deze film dolgraag wil bekijken, kan je terecht op volgende events waar de film vertoond zal worden. De organisatoren hebben soms ook eet- of drankmogelijkheden voorzien, wat vaak ook vermeld wordt bij het event.

België

Nederland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.