Live Geocaching

Op 19 februari 2016 is Live Geocaching opgezet voor en door geocachers. Het doel van Live Geocaching is om je op de hoogte te houden van nieuwtjes, maar ook om iemand te helpen daar waar nodig, denk daarbij aan te verdienen geocaching souvenirs, maar ook praktische vragen over bijvoorbeeld de gps kunnen gesteld worden. Je kan via www.livegeocaching.nl naar de live chat en zo heb je direct contact met 1 van de agents. Alles over Live Geocaching is samengevat in onderstaande video.

Live Geocaching Magazine

Live Geocaching logoNaast agents die je met raad en daad bijstaan, hebben we ook reporters. Zij houden je live op de hoogte van de events die ze bezoeken, maar ook als ze op pad gaan om te cachen. Verschillende blogs zijn hier over te vinden op de site en natuurlijk in het Live geocaching magazine, het grootste Geocaching Magazine van de BeNeLux en één van de grootste van Europa. Het magazine wordt door enkele duizenden Geocachers gelezen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de redacteuren.

Naast de site zijn we ook te vinden op Facebook. Daar worden ook live verslagen gedaan en zijn er regelmatig leuke acties, waar je leuke prijsjes mee kan winnen. En niet alleen dat, ook is er ruimte om mee te denken wat je graag terug zou willen zien in een magazine bijvoorbeeld. Daar zie je het dus heel goed terug: voor en door geocachers.


Win 1 jaar Geocaching Premium dankzij Live Geocaching

In samenwerking met Live Geocaching mag Geocachen.be een jaar Geocaching Premium weggeven. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de vraag voor 1 maart en maak kans op 1 jaar gratis Geocaching Premium.


  Nieuwsgierig geworden? Ontdek ons via volgende kanalen:

  Websitewww.livegeocaching.nl
  FacebookFacebook.com/Livegeocaching

  Blog geschreven door de redacteurs van Live Geocaching

  Leave a Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.