#geocachenopreis

Het is weer volop zomer en dat wil zeggen dat vele mensen opnieuw op reis gaan. Of het nu ver van huis is in het buitenland of gezellig in je eigen land: Geocachen op reis is een must do! Voor je op reis vertrekt, ontdek ook onze 9 tips om goed voorbereid te geocachen op reis. Bovendien kan je deze zomer iets leuks winnen wanneer je op reis gaat geocachen.

Wie aan reizen en Geocaching denkt, denkt misschien ook wel aan trackables? Deze reisbeestjes reizen van geocache naar geocache en jij kan er deze zomer eentje winnen. In samenwerking met GcProducts mogen wij de hele zomer lang 10 trackables weggeven. Stuur ons jouw leukste geocachenopreis foto door en wie weet win jij wel 1 van deze trackables!

Schrijf je snel in voor de #geocachenopreis wedstrijd

Deelnemen aan de wedstrijd is heel eenvoudig: schrijf jou in en bezorg ons jouw leukste #geocachenopreis foto. Iedere week loten wij een nieuwe winnaar uit die een trackable thuis gestuurd krijgt.

Geef hieronder jouw naam en e-mailadres door, ontdek meteen alle info en blijf de hele zomer lang op de hoogte wie de leuke trackables wint.


  Ontdek de #geocachenopreis foto’s

  Benieuwd naar de #geocachenopreis foto’s van andere geocachers? Ontdek alle leuke afbeeldingen:

  #geocachenopreis winnaars

  Iedere week maken we een nieuwe winnaar bekend. Benieuwd wie er met een leuke trackable naar huis gaat? Ontdek dan de weekwinnaars (klik op de naam om de foto te ontdekken).

  WeekWinnaar
  1klijnschatje in Zwitserland
  2gc_badmintonner in Nederland
  3hanslies in Zweden
  4Martine Verstrael in Noorwegen
  5nevelsteen_geert
  6DidierM in Frankrijk
  7Fabian D.M. in Duitsland
  8zoek3_ in België
  9babsje2000
  10Frank de Baere in Frankrijk

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.