Geocaches die je binnen kan vinden

We kunnen er niet omheen: het wordt kouder en op sommige dagen vriest het soms. We kunnen ons goed warm kleden of de koukleumen onder ons kunnen op zoek gaan naar de geocaches die binnen liggen. Liggen er geocaches binnen? Ja zeker! Wij gingen op zoek naar enkele leuke geocaches die je binnen kan vinden.

☕ De Grootste van Nederland

In Horst kan je alvast binnen gaan geocachen: je kan er zelfs de Grootste geocache van Nederland terug vinden, althans zo is deze geocache aan zijn naam gekomen omdat deze vermoedelijk de grootste geocache van Nederland is. Er is ook een alternatieve geocache buiten voor als de locatie van deze cache gesloten is. Hier kan je niet alleen in de warmte gaan geocachen, maar ook heel erge grote trackables naar toe brengen of ophalen.

☕ van “Kluis tot Kookhuis”

De geocache met de meeste favorietpunten van Nederland kan je ook binnen vinden. (Misschien heeft het er wel mee te maken?) In Maastricht kan je op deze plek een restaurantje vinden, maar het gebouw draagt nog een geschiedenis met zich mee van bank waarbij de oude kluis is achtergebleven. Lees alles over van Kluis tot Kookhuis.

☕ Het nacht(merrie)kastje

Geocacher P@je was aan de slag gegaan om een geocachepuzzel in elkaar te steken. Een nachtkastje met enkele schuifjes die elk voorzien zijn van een slot: geduld zal nodig zijn om deze te kunnen openen. Maar gelukkig kan dat wel op een warm plekje, want P@je vond in de bibliotheek van Bornem de ideale plek om zijn nacht(merrie)kastje achter te laten. (Alle info: GC85FG2)

☕ LocHal | De verdwenen locomotief

Als je eens een goed uurtje de tijd hebt en in de buurt van Tilburg bent, dan is deze geocache idaal! Tijdens deze ontdekkingstocht door de LocHal zal je 9 raadsels moeten oplossen die je informatie zullen bezorgen over de LocHal zelf. De LocHal in Tilburg is omgebouwd tot een heuse bibliotheek, maar vroeger had deze locatie een andere bestemming: hier werden locomotieven onderhouden. Met alle informatie die je kan verzamelen zal je de oude schakelkast moeten kunnen bedienen. (Alle info: GC825PQ)

☕ The Stolen Gem

Als je fan bent van Escape Rooms, dan is deze geocache The Stolen Gem (GC8EXGG) zeker en vast wat voor jou. Vergeet vooral niet om op voorhand een reservatie te maken voor deze cache, want dat is wel noodzakelijk om op zoek te gaan naar de bende die de diamanten gestolen heeft. Voorzie ook voldoende tijd, want zoals bij een echte Escape Room los je dit mysterie niet in 1,2,3 op.

☕ Scuba Cache Enschede

Een vreemde eend in de bijt is deze duikcache in Enschede (GC8G992). In tegenstelling tot andere duikcaches is deze geocache binnen te vinden in het indoor duikcentrum van Enschede. Moet je kunnen duiken? Ja, maar je kan de cache ook vinden met een introductieduik. Kou zal je dus niet krijgen, maar nat zal je wel worden hier.

☕ Geocaching HQ

Voor deze zal je net wel iets langer onderweg zijn, je zal er zelfs enkele uren voor moeten vliegen om deze te kunnen vinden. In Seattle kan je het hoofdkwartier terugvinden van Geocaching.com en hier kan je een bezoekje brengen. Een leuke plek om mee te pikken en je krijgt er een uniek Geocaching symbool voor dat je kan loggen. Ontdek alles over Geocaching HQ in Seattle

Geocaching HQ geocache

Andere geocaches die je binnen kan vinden

We kunnen niet iedere geocache in dit lijstje uitvoerig beschrijven, maar er zijn nog andere geocaches die je binnen kan vinden. Deze hebben we in een lijstje hieronder samengevat. Bibliotheken zijn alvast een plek waar al eens een geocache verstopt kan liggen. Ken je zelf nog geocaches die je binnen kan vinden? Laat het ons gerust weten of geef een reactie op deze blog.

GeocachePlaats
Haagse Harry – GC6KF3PDen Haag
Het Spaanse Huis – GC5NDE1Naarden
Het Eemhuis – GC7XQJ7Amersfoort
Parelpad – Basiliek – GC5NV61Oudenbosch
Ontstaan van Assen nr.1 – GC96Z0NAssen
Ging uit varen – GC96RETZuidlaren
Het ‘vergeten’ bombardement – GC8GMEENijmegen
Rijssen – Centrum – GC6EKQFRijssen
Fort Honswijk – GC8EJDMHouten
50 jaar Nieuwegein – Bonus – GC97B3RNieuwegein
The Barber – GC6GZMTRoermond
NECRONOMICON – GC8AK1PNijmegen
De Magische Koffer met de Tijdmachine – GC54XQWHaarlem
De Diekerhookse Mölle “de Hegeman” – GC47VTEDijkerhoek
Geejo Kesj – GC662Z2Bodegraven
De boeken ruilbeurs – GC1Z7VRNootdorp
Lux Libris – GC7GWD2 Aken

1 reactie op “Geocaches die je binnen kan vinden”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.