Favorietpunten: 5 caches met de meeste punten

Via een (online) log kan je aangeven hoe je ervaring was met de geocache die je net gevonden hebt, al dan niet rekening houdend met de logging etiquette. Om de geocaches die je echt super vond aan te duiden en te belonen, kan je Geocaching Favorieten punten geven. Deze functie, die enkel voor Premium members beschikbaar is, zorgt ervoor dat je een punt kan geven aan een originele cache of puzzel, een interessante locatie of een leuke verstopplek. Geocaching Favorite points zijn enkel beschikbaar voor geocaches en niet voor Geocaching events aangezien het doel van deze punten is om andere geocachers aan te geven dat je een goede Geocaching ervaring had met een bepaalde geocache.

💚 Geocaching favorietpunten verdienen en uitdelen

Om een favorietenpunt te kunnen uitdelen, moet je deze eerst verdienen. Als premium member krijg je er automatisch 1. Telkens je 10 geocaches gevonden en gelogd hebt, verdien je een nieuw punt dat je kan uitdelen.

Om een bepaalde geocache een favorieten punt toe te kennen, moet je deze cache als gevonden loggen. Samen met jouw log kan je een favorietenpunt geven door het hartje te selecteren. Achteraf kan je een geocache ook een favorietenpunt gunnen door naar de cachepagina te gaan en op de dropdown te klikken bij de favorietenpunten van een geocache. Als je deze cache gelogd hebt, kan je hier dan een favorietenpunt toekennen door op ‘Add Favorite’ te klikken.

Geocaching Favorieten punten

💚 Jouw favoriete geocaches

Het handige aan deze Geocaching Favorietpunten is dat je zo ook eenvoudig jouw favoriete geocaches kan bekijken in een lijst die je hier terug kan vinden.

Favorietenpunten die je gegeven hebt aan gearchiveerde geocaches blijven bewaard. Je kan echter wel zelf beslissen om dat punt te verwijderen zodat je deze aan een andere geocache kan geven.

💚 Verdienen jouw geocaches favorietpunten?

Eenmaal jouw geocache gepubliceerd is, kunnen jouw geocaches ook favorietpunten verdienen. Een favorietpunt kan je om verschillende redenen verdienen, ontdek hier 7 redenen waarom er vaak een favorietpunt wordt uitgedeeld aan een geocache.

Benieuwd naar hoeveel favorietpunten jij reeds in totaal verzameld hebt? Sinds 2020 kan je dit getal terugvinden op jouw profielpagina.

💚 Geocaches met de meeste Favorietpunten (gecumuleerd)

Hieronder vind je alle geocaches die het meeste aantal Geocaching Favorietenpunten gekregen hebben in België en Nederland.

BELGIËNEDERLAND
Geocache# Favorieten puntenGeocache# Favorieten punten
Geocache5252van “Kluis tot Kookhuis”4701
RV 5.08 : Brugge4368Kermis #9 – Bonus2410
VK 16 Het verloren Kabouterdorp FINAL2612Koning Willem-Alexander1891
❓.Solterheide Baatsbeekvallei Bonus1915First Dutch1850
100# FTS Flight Through Space1878Kermis #2 – Crazy Animals1848

💚 Geocaches met de meeste Favorietpunten (in %)

In tegenstelling tot de vorige lijst van favoriete caches, is deze gebaseerd op hoeveel procent van de Geocaching Premium leden ervoor hebben gekozen om de cache een favoriet punt te geven. Er zijn ten minste 10 favoriete punten nodig om vermeld te worden. Deze lijst kan je bekijken op Project-GC.

BELGIËNEDERLAND
Geocache% Favorieten puntenGeocache% Favorieten punten
Heerlijke Heulebeek100%Draaien maar…. (TB Hotel)100%
Where??100%Signal-doet-Seinen100%
??? 7500 ???100%PLAAGGEEST100%
[ATB2020] – #60 BONUS 3 Andrà tutto bene100%Kwik, Kwek & Kwak 3.0: Voelen – Horen – Kijken!100%
Il était une foi(s)…..100%ode aan de Postkoets100%

3 gedachten over “Favorietpunten: 5 caches met de meeste punten”

  • Yep kan altijd.
   2 manieren.
   1. Via een write note als zijde vergeten en dan toekennen.
   2. Op de PC bovenaan zie je het aantal en wie die bepaalde cache een favo heeft gegeven. Daar kun je zelf ook nog een klik geven om hem toe te dienen. 😉

   Succes.
   BriSan.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.