Favorieten punten: 5 caches met de meeste punten

Via een log kan je aangeven hoe je ervaring was met de geocache die je net gevonden hebt. Maar om de geocaches die je echt super vond aan te duiden en te belonen, kan je Geocaching Favorieten punten geven. Deze functie, die enkel voor Premium members beschikbaar is, zorgt ervoor dat je een punt kan geven aan een originele cache of puzzel, een interessante locatie of een leuke verstopplek. Geocaching Favorite points zijn enkel beschikbaar voor geocaches en niet voor Geocaching events aangezien het doel van deze punten is om andere geocachers aan te geven dat je een goede Geocaching ervaring had met een bepaalde geocache.

Geocaching favorietenpunten verdienen en uitdelen

Om een favorietenpunt te kunnen uitdelen, moet je deze eerst verdienen. Als premium member krijg je er automatisch 1. Telkens je 10 geocaches gevonden en gelogd hebt, verdien je een nieuw punt dat je kan uitdelen.

Om een bepaalde geocache een favorieten punt toe te kennen, moet je deze cache als gevonden loggen. Samen met jouw log kan je een favorietenpunt geven door het hartje te selecteren. Achteraf kan je een geocache ook een favorietenpunt gunnen door naar de cachepagina te gaan en op de dropdown te klikken bij de favorietenpunten van een geocache. Als je deze cache gelogd hebt, kan je hier dan een favorietenpunt toekennen door op ‘Add Favorite’ te klikken.

Geocaching Favorieten punten

Jouw favoriete geocaches

Het handige aan deze Geocaching Favorieten punten is dat je zo ook eenvoudig jouw favoriete geocaches kan bekijken in een lijst die je hier terug kan vinden.

Favorietenpunten die je gegeven hebt aan gearchiveerde geocaches blijven bewaard. Je kan echter wel zelf beslissen om dat punt te verwijderen zodat je deze aan een andere geocache kan geven.

Geocaches met de meeste Favorietenpunten (gecumuleerd)

Hieronder vind je alle geocaches die het meeste aantal Geocaching Favorietenpunten gekregen hebben in België en Nederland.

BelgiëNederland
Geocache# Favorieten puntenGeocache# Favorieten punten
Geocache3963van “Kluis tot Kookhuis”3631
RV 5.08 : Brugge2958Op “de Kermis” 7 Bonus1642
VK 16 Het verloren Kabouterdorp FINAL191146 Tulpen boottrail bonus1489
❓.Solterheide Baatsbeekvallei Bonus1655Koning Willem-Alexander1373
100# FTS Flight Through Space1345First Dutch1291

Het verloren Kabouterdorp

Geocaches met de meeste Favorietenpunten (in %)

In tegenstelling tot de vorige lijst van favoriete caches, is deze gebaseerd op hoeveel procent van de premiumleden ervoor hebben gekozen om de cache een favoriet punt te geven. Er zijn ten minste 10 favoriete punten nodig om vermeld te worden. Deze lijst kan je bekijken op Project-GC.

BelgiëNederland
Geocache% Favorieten puntenGeocache% Favorieten punten
Heerlijke Heulebeek100%Break In Cache, Gezondheidscentrum Didam100%
[JDP] Jour 366: The END100%Come Fly With Me100%
Commissaris Sellerie en de gestolen diamantring100%: The Project100%
Ça pique !100%Da Vinci Code Bonus100%
Ça descend !100%Quasimodo98,7%

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.