Hebbes woodie

We hebben (eindelijk) woodies laten maken: onze mascotte Hebbes pronkt keurig op deze houten schijfjes. Voor de echte verzamelliefhebber een must-have, voor de andere een leuk hebbeding. Weet je niet wat woodies zijn? Lees dan alles over woodies.

Geocachen-woodie zoeken

Je kan actief op zoek gaan naar een woodie. Hieronder kan je een kaart terugvinden van geocaches waar je zo’n geocache woodie kan terugvinden. (We proberen zo goed als mogelijk up to date te houden, als er geen woodie te vinden is in de cache heeft een andere cacher deze waarschijnlijk reeds te pakken)

De Geocachen-woodie winnaars

Af en toe kan je ook een woodie winnen, zoals de voorbije Adventperiode kon je iedere dag 2 van deze houten schijfjes te pakken krijgen. Wil jij ook zo’n Hebbes woodie te pakken krijgen? We geven deze regelmatig weg via wedstrijden, dus hou onze website goed in de gaten of volg onze kanalen.

Extra winnaar

Aangezien één van de winnaars zich niet (tijdig) aangemeld heeft, hebben we een extra winnaar. Geef jouw e-mailadres hieronder op en ontdek of jij de laatste 2 woodies gewonnen hebt.

Hoera, je hebt gewonnen! We nemen binnenkort contact met je op.

Woodies voor jouw event

Organiseer jij binnenkort een Geocaching event en wil je dat wij jouw event sponsoren met enkele woodies met onze mascotte Hebbes? Neem dan even contact met ons op en we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

17 gedachten over “Hebbes woodie”

  • Goede vraag!
   De woodies die verstopt worden, voegen wij toe aan de kaart. Af en toe eens kijken op de kaart dus 😉

   Beantwoorden
 1. We hebben al een exemplaar te pakken joepie, maar hoe komen we nu in aanmerking om eventueel dat 1 jaar Geocaching Premium te winnen ?

  Beantwoorden
 2. Wat ontzettende leuke actie. Helaas niets gewonnen.
  Op naar volgend jaar 2020. Wie weet kunnen we er eentje vinden in den lande.

  Beantwoorden
 3. Niets gewonnen met de actie maar zag op de kaart dat er eentje op een km afstand in een cache lag. Op 2e kerstdag er even heen gefietst en gelukkig hij lag er nog! Tnx!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.