Win iedere dag 2 Hebbes kerstwoodies

Hebbes heeft zijn eigen kerstwoodie en die kan jij winnen: iedere dag delen wij woodies uit via onze Adventskalender. Wil jij ook zo’n kerstwoodie met onze mascotte Hebbes? Wel dat kan op 2 manieren:

 • We hebben een adventskalender gemaakt: vanaf 1 december geven we iedere dag tem. Kerstmis 1 iemand 2 woodies cadeau 🙂 .1 woodie mag je voor jezelf houden, de andere woodie moet je verstoppen in een geocache naar keuze.
 • Je kan dus afwachten of jij één van de 24 dagwinnaars wordt, of je gaat actief op zoek naar de woodie in de caches.
 • En dat is nog niet alles! Iedereen die zo een woodie te pakken krijgt, maakt kans om 1 jaar Geocaching Premium te winnen: een reden te meer om zo’n Geocachen-woodie te pakken te krijgen.

Registreer je snel en win een Geocachen-Kerst-woodie

Om een geocachen woodie te winnen hoef je enkel hieronder je naam en e-mailadres op te geven. Je hoeft je slechts 1 keer in te schrijven om de volledige adventsperiode mee te spelen. Iedere dag vanaf 1 december (tem. Kerstmis) loten wij iemand uit alle deelnemers waarnaar wij 2 woodies zullen sturen.


  De Geocachen-woodie winnaars

  Klik op het cijfer van de dag van vandaag om de dagwinnaar te ontdekken.

  2 extra winnaars:

  • Joris Standaert
  • Hilde Vansteelandt

  Geocachen-woodie zoeken

  Je kan ook actief op zoek gaan naar een woodie. Hieronder kan je een kaart terugvinden van geocaches waar je zo’n geocache woodie kan terugvinden. (We proberen deze zo goed als mogelijk up to date te houden, als er geen woodie te vinden is in de cache heeft een andere cacher deze waarschijnlijk reeds te pakken)

  Van zodra er woodies verstopt zijn, voegen wij deze toe aan de kaart. Even geduld nog 😉

  43 reacties op “Win iedere dag 2 Hebbes kerstwoodies”

   • Goede vraag!
    De woodies die verstopt worden, voegen wij toe aan de kaart. Af en toe eens kijken op de kaart dus 😉

    Beantwoorden
  1. We hebben al een exemplaar te pakken joepie, maar hoe komen we nu in aanmerking om eventueel dat 1 jaar Geocaching Premium te winnen ?

   Beantwoorden
  2. Wat ontzettende leuke actie. Helaas niets gewonnen.
   Op naar volgend jaar 2020. Wie weet kunnen we er eentje vinden in den lande.

   Beantwoorden
  3. Niets gewonnen met de actie maar zag op de kaart dat er eentje op een km afstand in een cache lag. Op 2e kerstdag er even heen gefietst en gelukkig hij lag er nog! Tnx!

   Beantwoorden
  4. Goede morgen,
   Doen de Nederlandse cachers ook mee in dit spel of worden de woodies alleen aan belgische cacher gegeven.?

   Beantwoorden
  5. Eindelijk eens in de prijzen gevallen (vorig jaar niet gelukt). Dank je wel! Ik weet al waar ik de tweede ga verstoppen 😉

   Beantwoorden
  6. Onze dochter heeft er eentje gewonnen. Daar zal kleinzoon blij mee zijn want hij heeft van Sinterklaas net een opberglijst er voor gekregen. Ze zijn echte verzamelaars die twee. Nu hoopt oma nog een keertje te winnen.

   Beantwoorden
  7. Is de kaart aangepast vanaf het ogenblik dat er woodies gelegd worden? Ik ben ondertussen al op 2 plaatsen geweest, (Gent en Mechelen) zonder resultaat. Op een plaats was het net verschenen, zelfs daar geen woodies, er was nochtans niemand die tussendoor gelogd had .

   Beantwoorden
   • We doen ons best om aan te duiden waar de woodies kunnen liggen.
    Het kan natuurlijk altijd dat een andere cacher deze al mee heeft (iemand die de cache in het verleden al eens gevonden heeft).

    Veel succes!

    Beantwoorden
  8. De woodie in de nieuwe Driemanspolder in Den Haag is allang weg. Ik ben hier 26 december wezen kijken en hij was er al niet meer. 😪 wilde zo graag die hebben voor mijn verzameling. Dus graag aanpassen zodat er niet meer mensen voor niets gaan kijken.

   Beantwoorden
  9. Altijd leuk zo’n win actie. Zelf ook 100 stuks laten maken en bijna allen geplaatst.
   Ook mijn gevonden collectie woodie begint aardig vorm te krijgen.
   Dus kom maar op.

   Beantwoorden

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.