Verjaardagsfeestje organiseren

Ieder jaar opnieuw is iedereen jarig en dat moet gevierd worden natuurlijk! Maar hoe zorg jij voor een origineel verjaardagsfeestje? Met Geocaching natuurlijk!

Geocaching SWAG

Verjaardagsfeestje voor kinderen

Alle kinderen kijken uit naar die leuke verjaardagsfeestjes waar vaak dezelfde activiteiten gedaan worden: zwemmen, bowlen, cinema, indoorspeeltuin, … Het verjaardagsfeest voor je kind origineel en leuk maken kan eenvoudig en heel goedkoop: ga op zoek naar schatten met Geocaching.

Geocaching is een heel eenvoudig spel waarbij je aan de hand van een app of met een GPS op zoek gaat naar doosjes die verstopt liggen overal ter wereld. Die doosjes zijn, zeker voor kinderen soms echte schatten. Daarom ook datje kan spreken van op zoek gaan naar ‘echte’ schatten.

Organiseer jij binnenkort het verjaardagsfeest voor je kind, dan moet je Geocaching op het programma zetten. Bijkomend voordeel: het spel is helemaal gratis, dus je hebt meteen een heel erg leuke activiteit voor het verjaardagsfeestje en dat helemaal kosteloos. We raden wel even aan om uit te zoeken hoe Geocaching precies werkt vooraleer je dit op het programma zet van het verjaardagsfeest.

Een origineel verjaardagsfeestje

Geocaching is een spel waarbij je verschillende types geocaches zal vinden: sommige zijn ietsjes moeilijker, andere zijn dan weer heel eenvoudig te vinden. Precies wat je nodig hebt voor een verjaardagsfeestje op kindermaat, kijk dus even rond voor enkele kindvriendelijke geocaches.

Je kan natuurlijk altijd al op voorhand eens op zoek gaan naar de geocaches, zodat je zeker weet dat de geocaches in de smaak zullen vallen op het verjaardagsfeestje van je kind.

Of ga nog een stapje verder: maak zelf een geocache voor het kinderfeestje. Dan kan je er leuke en gepersonaliseerde cadeautjes in steken! Gegarandeerd succes dus met Geocaching of moeten we spreken van schatten zoeken?

Verloren Kabouterdorp

Bij een verjaardag horen cadeautjes

Een verjaardag zonder cadeautjes is zoals een café zonder bier. Wij gingen op zoek naar enkele toffe Geocaching cadeau ideeën die je kan geven aan de jarige geocacher: handige spullen die je bij bepaalde geocaches goed zal kunnen gebruiken.