1 jaar Geocachen.be: de top 10 meest gelezen blogs

Hoera! Vandaag mogen wij ons eerste kaarsje uitblazen, wat meteen ook een goed moment is om eens terug te blikken op het afgelopen jaar aan de hand van de top 10 van meest gelezen blogs en enkele cijfers over de website.

1 jaar Geocachen.be

98 blogs and counting: een top 10

Het afgelopen jaar zijn er liefst 98 blogs geschreven door geocachers, voor geocachers. Met deze blog erbij zitten we al aan liefst 99 blogs. Deze blogs zijn niet alleen door onszelf geschreven, maar ook door jullie, waarvoor onze oprechte dank! Er staan nog enkele mooie verhalen op de planning en laat gerust iets weten mocht je zelf ook iets willen schrijven.

Meer dan 61.000 bezoeken werden gebracht aan de website, wat voor deze (kleine?) hobby echt super is! We keken ook even naar de meest gelezen blogs , dit is de top 10 hiervan:

19 tips om goed voorbereid op reis te geocachenEen vrij recente blog die vlak voor de vakantie geschreven werd. Bedoeling is om geocachers aan te zetten om ook op hun reis een of meerdere geocaches mee te pikken.
215 dingen die alleen geocachers doeDat geocachers rare dingen doen om een cache te pakken is algemeen geweten. En blijkbaar lezen/ weten we dat ook graag.
34 Lost places waar je liever niet alleen naar op zoek gaatBegin maart schreven we een blog over 4 lost place caches. Dat deze blog geocachers aanspreekt is logisch want met lost places is avontuur verzekerd.
4Het verloren kabouterdorpEen geocachereeks op kindermaat die heel positief beoordeeld wordt is de zoektocht naar het Verloren Kabouterdorp.
510 Geoarts uit de Lage LandenLeuke figuren op de Geocaching kaart zetten op basis van coördinaten: wij gingen in januari op zoek naar 10 leuke figuren.
6De geschiedenis van de Geocoin en waarom dit helpt bij de activatiespockske is een liefhebber van geocoinfest. Naast een eigen shop en het organiseren van Geocoinfest schreef hij ook een stukje over de geschiedenis van deze ‘prachtwerkjes’.
710 tips om Geocaching puzzels op te lossenEen maand geleden vonden we dat we een lijstje van basistips konden maken voor het oplossen van mysteriecaches
8Extreme geocachesAltijd al willen weten wat de populairste, meest gevonden, hoogst gelegen of oudste geocache van België, Nederland of de wereld is? Ontdek het in deze blog.
9De 3 zusjes: van mysterie tot helJaTi neemt ons in deze blog mee naar een van de bekendste multicaches van Nederland, waar uiteindelijk ook een boek is over geschreven.
10WoodiesSoms kom je ze tegen in een (grotere) geocache: wooden coins. Ontdek wat het is en waarom dit gegeerd is door verzamelliefhebbers.

Een overzicht van alle blogs kan je vinden op de overzichtspagina van de blogs. Wat is jouw favoriete blog?

Nog meer cijfers!

  • 2: Wist je dat we naast geocachen.be ook bereikbaar zijn via geocachen.nl. Eigenlijk zijn we 2 sites in 1.
  • 36: Het aantal auteurs van een blog op geocachen.be. Nogmaals onze dank!
  • 1.230: zoveel mensen zijn er intussen ingeschreven op de nieuwsbrief. Nog niet ingeschreven? Ga dan naar onze nieuwsbriefpagina
  • 6.289: likes op Facebook! Ontdek onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.
  • 134: recent zijn we ook te vinden op Instagram :). Deel gerust jouw foto’s met ons!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.