Geocaching Souvenirs

Wat zijn Geocaching souvenirs?

Souvenirs in het Geocaching spel zijn kleine leuke banner-afbeeldingen die een virtueel kunststukje voorstellen.

Hoe verzamel je Geocaching souvenirs?

Deze kan je verzamelen door te geocachen: sommige souvenirs verdien je door een geocache te vinden op een bepaalde locatie, andere Geocaching souvenirs verzamel je door op een bepaalde dag te geocachen.

Waar kan je jouw Geocaching souvenirs terugvinden?

Jouw eigen geocaching souvenirs die je reeds verdient hebt kan je terugvinden op je Geocaching profiel. Daarnaast kan je deze ook bekijken in de Geocaching app.

Wanneer kan je het volgende Geocaching souvenir verzamelen?

Op de website van The A-Team kan je een complete lijst vinden van iedere Geocaching souvenir dat er bestaat of nog moet komen. Hier kan je ook gaan filteren op soorten souvenirs.

Hoeveel Geocaching souvenirs heb jij?

Een leuke bijkomstigheid bij Geocaching is om Geocaching souvenirs te verzamelen. Wat moet je hiervoor doen? Niet veel eigenlijk: gewoon gaan geocachen en als je aan de voorwaarden voldoet dan krijg je een virtueel cadeautje dat automatisch toegevoegd is aan je profiel. De voorwaarde is dat je op een bepaalde locatie of een bepaald tijdstip een geocache vindt.

🖼️ Geocaching souvenirs op basis van locatie

Er zijn verschillende soorten souvenirs, zo zijn er souvenirs die je kan verdienen op basis van een geografische locatie (land souvenirs). Bijvoorbeeld wanneer je een cache kan vinden in België of in Nederland verdien je reeds een souvenir, in de Verenigde Staten kan je in zo goed als iedere staat een souvenir verdienen. Zo hebben verschillende landen een souvenir dat je kan verdienen door simpelweg een cache te vinden in het land.

🖼️ Tijdsgebonden Geocaching Souvenirs

Daarnaast zijn er ook unieke tijdsgebonden souvenirs die je kan verdienen via Geocaching.com door te geocachen op een bepaalde dag. Voorbeelden zijn hiervan bijvoorbeeld door te geocachen op de laatste en de eerste dag van het jaar. Ook verschillende mega-events hebben een souvenir dat je kan verdienen.

🖼️ Geocaching uitdagingen

De voorbije jaren merken we dat Geocaching.com ook regelmatig een uitdaging lanceert, waarbij je enkele doelstellingen moet bereiken waarbij je dan beloond wordt met een leuk Geocaching Souvenir. Denk hierbij aan de Streak week (waarbij je een week lang iedere dag een geocache moest vinden), Hidden Creatures (waarbij hoe meer geocaches je kon vinden, hoe meer souvenirs je kon verdienen), Mystery at the museum (waarbij je geocaches met diamanten moest zoeken).

Ben jij klaar voor het volgende Geocaching Souvenir?

Op de website van The A-Team kan je een complete lijst vinden van iedere Geocaching souvenir dat er bestaat of nog moet komen. Hier kan je ook gaan filteren op soorten souvenirs.

Hoeveel Geocaching souvenirs heb jij al verzameld? En op welk souvenir ben je het meest fier?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.