In Flanders Field (IFF) Geocaching event

Het event waar we in Vlaanderen (en omstreken) in 2018 mogen naar uitkijken is het IFF-event, voluit In Flanders Field Geocaching event. De naam van dit event is een verwijzing naar het gelijknamige historische gedicht dat John McCrae in 1915 geschreven heeft (ontdek het In Flanders Fiels gedicht) Even kijken wat dit evenement allemaal in petto heeft…

Verbroedering

Het IFF-event zal voornamelijk in het teken staan van verbroedering tussen geocachers van verschillende nationaliteiten. Tijdens het hemelvaartweekend in 2018 (10-13 mei) verwachten we talloze internationale geocachers in en om Zonnebeke voor 4 dagen van verbroedering en Geocaching plezier.

In Flanders Field

Gedurende deze vier dagen zullen er talloze activiteiten plaatsvinden in en om Vlaamse velden. Deze regio heeft zeer veel te bieden op historisch en cultureel vlak. Samen met het landelijk karakter leent deze regio zich ideaal tot een geocache-evenement.

In Flanders Field event: op de planning

Affiche IFF eventOns 4-daags event start op donderdag 10 mei met een welkom event. Het ideale moment om eens kennis te maken met het organisatieteam en alle (internationale) geocachers. Op deze avond zal er ook de mogelijkheid zijn om een ingeklede avondwandeling te maken, meer hierover komt er binnenkort op de IFF-website.

Op vrijdagavond zal je dan weer kunnen genieten van enkele optredens. Onder andere the Bugsy Travels And The Ammoboxes, een geocaching coverband, komen langs. Hun repertoire bestaat uit recente knallers en oude krakers in een geocaching jasje gegoten. Een absolute aanrader!

Op zaterdag is de grote dag dan eindelijk aangebroken. Het evenement start reeds om 9u en Vervelen zal geen optie zijn, wij zorgen voor voldoende activiteiten: eten, drinken, geocacheshops, en natuurlijk een hele boel nieuwe geocaches met een “In Flanders Field”-karakter, …

Op zondag sluiten we het weekend af met een groene touch. We nodigen iedereen uit om samen de wijde omgeving rond onze eventlocatie te verlossen van afval. Van 9u tot 12u hopen we veel volk op de been te krijgen om de natuur een handje te helpen en alle zwerfvuil samen aan te pakken.

Praktische informatie IFF-event

Zonnerad Zonnebeke

Heb je interesse in het IFF-event? Maak dan plaats in jouw agenda van 10 tem. 13 mei en voorzie een trip naar Zuid West-Vlaanderen. Het IFF-event gaat door in OC ’t Zonnerad in Zonnebeke. Voor overnachtingen zal je snel moeten zijn: meer info vind je terug op de IFF-website. Meld je zeker op aanwezig voor het main event (GC743MH) en wees gerust, je zal er niet alleen zijn! Wij kijken er alvast naar uit.

 

Blog geschreven door het IFF-event orga-team

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.