8 signalen dat jij een Insta-cacher bent

Instagram is de afgelopen jaren een bijzonder populair kanaal geworden, wie vindt er nu foto’s niet leuk? Over de hele wereld worden Instagram foto’s veelvuldig gedeeld en zo ook Geocaching foto’s. Je moet maar eventjes op zoek naar #geocaching op Instagram en daar kan je duizenden afbeeldingen terugvinden. Maar ben jij zelf ook een zogenaamde Instagram geocacher? Deze 8 redenen tonen aan dat jij verzot bent op Instagram Geocaching (en wees gerust: je bent niet alleen, ook wij horen hierbij)

 Je maakt de perfecte Geocaching-scene

Je wil de cache en GZ in 1 beeld vatten dus je kronkelt jezelf in onmogelijke posities om het perfecte plaatje te schieten.

 Tupperwaredozen, filmrolpotjes & petlings zijn de sterren van jouw foto’s

We moeten het zeggen: sommige mensen behandelen filmrolpotjes en petlings als ware modellen voor hun fotoshoot. Jouw niet geocachevrienden zullen zich ook wel vragen stellen waarom je zo’n Tupperware fan bent.

 Terwijl jij een fotoshoot houdt van de cache mag je partner loggen

Eenmaal de cache gevonden haal jij meteen jouw camera boven om alles in beeld te brengen, terwijl je Geocachingpartner jouw naam in het logboek mag neerpennen.

 Ieder Geocaching avontuur moet op Instagram

Je kickt stiekem op de likes die je krijgt voor jouw afbeeldingen op Instagram en je probeert nieuwe Geocaching-volgers te strikken: dus ieder avontuur moet en zal een nieuwe Instagram-verhaal opleveren.

 Je gaat niet op zoek naar nachtcaches

Het licht goed krijgen voor foto’s van een nachtcache is een ware nachtmerrie, daarom laat je deze liever links liggen.

 Er is een mascotte die in al jouw posts opduikt

Sommige cachers nemen een knuffel, popje of zelfs een TB mee die in al hun Geocaching foto’s opduiken als ware deze de cache vinden. Volwassen blijven kinderen met het juiste speelgoed 😊

Instagram strange.geocaching

 Je Instagram account staat bol van Geocaching foto’s

Bekijk eens het overzicht van jouw Instagram account: staan hier overwegend Geocaching afbeeldingen in of gaat het toch meer de kant uit van familie, katten of eten?

 Je hebt een Geocaching Instagram account

Wanneer je het echt goed te pakken hebt, creëer je net als ons een Geocaching Instagram account. Oja, wil je ons volgen: @geocachen.be

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Instagram-@geocachen.be_-575x1024.png

Ben jij actief op Instagram? Staat jouw tijdlijn ook bol van Geocaching afbeeldingen? Laat het gerust weten in een reactie.

3 reacties op “8 signalen dat jij een Insta-cacher bent”

  1. Herken alles wat jullie hier opsommen. Maar aan volgers geraken blijft het lastigste. Genoeg likes op foto’s maar geen volgers op frejay6024

    Beantwoorden
    • Voor de volgers moet je het volgens ons niet doen, je verhaal kwijt kunnen en anderen laten genieten en inspireren van je foto’s: da’s ook al heel wat 😉

      Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.