6 tips om Valentijn te overleven als single geocacher

Je kent het wel, ieder jaar op 14 februari is het weer van dat: Valentijn. De dag der geliefden, de dag waarop je aan de hele wereld moet/mag (schrappen wat niet past) tonen dat jij de gelukkigste vrouw/man (opnieuw schrappen wat niet past) bent van de hele wereld.

Echter is het ook een momentje waar de singles onder ons even moeten doorbijten: overal zien ze gelukkige koppels rondlopen, zien ze foto’s verschijnen van deze geliefden en zien ze als klap op de vuurpijl hun ook nog eens inchecken in restaurants voor dat Valentijndiner. Hoe kan je  Valentijn overleven als single geocacher? Hier volgens onze 6 tips!

👉 Ga geocachen

Tja, hij lijkt natuurlijk logisch maar als je even niet in de winkelstraten wil rondstruinen om alles wat te kunnen negeren dan is gaan geocachen effectief een goede oplossing. Natuurlijk, als je dan alleen gaat en je komt geocachende koppeltjes tegen dan wrijft men het nog steeds onder je neus. Maar anderzijds kan je natuurlijk ook je dag opfleuren met een leuke wandeling en mooie geocaches.

👉 Cachen met cach-o-fielen 😉

Wat is dat voor iets? Wel, het is een Facebookgroep waarop wordt afgesproken om samen te gaan geocachen. Of je nu single bent, of je hebt een partner die niet graag meegaat, in de Facebookgroep Cachen met cach-o-fielen vind je altijd mensen die graag meegaan! Je hoeft je dag dus zeker en vast niet op je eentje door te brengen.

Afbeeldingsresultaat voor geocaching event

👉 Bezoek een Geocaching event

Als je niet graag alleen bent dan geldt deze regel eigenlijk voor elke dag van het jaar. Maar op of rond Valentijnsdag kan je je als single geocacher een pak minder eenzaam voelen als je een Geocaching event bezoekt. Kijk even in de Geocaching event kalender, ga langs op een Geocaching event waar misschien ook wel andere singles te vinden zijn… Je scoort meteen goede punten met jullie zelfde hobby of je hebt minstens al meteen een leuk gespreksonderwerp.

👉 Organiseer zelf een eventje

Als je niet echt een goed event in de buurt kan vinden en je wil misschien specifiek eentje organiseren met als thema “Single op Valentijn” dan houdt niemand je tegen! Als je zelf een event organiseert dan giet je dat in een thema dat je zelf kiest, en daarbij kan je gelijkgestemden aanspreken zoveel je wilt!

👉 Leer nieuwe geocachers kennen bij GeoTea

Ze zijn intussen een vaste waarde in de Vlaamse geocache-wereld, maar ook populair bij Nederlanders omdat ze zo dicht bij de grens zitten. In het Kempische Lille kan je dit theehuisje vinden met geocachen als thema. ’s Ochtends bieden ze een speciaal Valentijn-ontbijt aan, maar als single kan je er vanaf de namiddag dus prima terecht om nieuwe geocachers te leren kennen. Wie weet vertrek je er wel zonder langer single te zijn.

GeoTea koffiehuis

👉 Treasure hunt bordspel

Geocaching is een spelletje, misschien speel je ook graag gezelschapsspelletjes? Nodig andere (geocachende) singles uit en speel samen het leuke bordspel. Je kan het spel Treasure Hunt spelen met 2 tot 4 spelers, en zelfs als het slecht weer is kan je op die manier toch je favoriete hobby uitoefenen vanuit je woonkamer.

Cache me if you can - bordspel

3 reacties op “6 tips om Valentijn te overleven als single geocacher”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.