GeoTea: koffie- & theehuis en ontmoetingsplaats voor Geocachers

Sinds eind 2013 gaan wij, Jolien&Jenno, regelmatig geocachen en dat bracht ons op ideeën. Wij als Geocachers hebben er lang over nagedacht, we misten een plek waar we geregeld andere Geocachers konden ontmoeten, vragen stellen, ideeën uitwisselen etc. Online zijn er genoeg platformen, maar dat is toch anders dan bij een drankje de geocache-ervaringen te kunnen delen en (eindelijk) een gezicht op een nickname kunnen plakken. In het buitenland hadden we al eens een keer een Geocache ‘clubhuis’ gezien en dit concept leek ons wel iets heel leuk om ook in België te lanceren. We weten dat er pro’s en contra’s zijn over het ‘bekend’ maken van Geocachen, maar wat als niemand u had verteld over deze leuke hobby? Dan las u wellicht nu dit bericht niet.

GeoTea logo

GeoTea: een theehuisje voor geocachers in Lille

Na lang zoeken hebben we een pand gevonden in de Antwerpse Kempen, Lille. Niet zo heel ver van de Nederlandse grens zodat we ook voor ons buurland makkelijk bereikbaar zijn. GeoTea zal een koffie en theehuisje worden waar je enkele dagen per week terecht kan voor een leuke (Geocache) babbel, drankje, ontbijt, lunch, pannenkoek of ijsje. Daarnaast zal je hier ook terecht kunnen om Geocaching spullen aan te schaffen, enkele (nieuwe) geocachereeksen in Lille te zoeken en komen er ook enkele caches in de zaak.

Overigens gaan we ook vrijgezellenfeestjes, teambuildings, en kinderfeestjes in het Geocache thema plannen. Na een lekker hapje en een drankje trekken we op pad met een GPS toestel om zo een reeks rondom het pand te gaan verkennen. Als je dus zin hebt in een leuk verjaardagsfeestje of een teambuilding mag je steeds aankloppen bij GeoTea! 🙂

GeoTea Lille

Openingsuren GeoTea

Ook van plan om te gaan geocachen in Lille? Spring dan zeker even binnen bij Jolien en Jenno en ontdek het unieke concept van Geotea. Hieronder vind je de openingsuren, zodat je niet voor een gesloten zaak staat :).

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 18:00
Zondag 08:00 – 18:00

GeoTea terras

Geocaching in Lille

In samenwerking met enkele geocachers worden er verschillende geocaches geplaatst in Lille en worden verschillende Geocaching events georganiseerd. Hieronder een overzicht van enkele leuke rondjes waarna je even kan afzakken in GeoTea.

My Cup of Tea GC7811E Een wandeling van 4 kilometer dat in het thema van thee staat. Onderweg kan je 10 caches meepikken en een bonuscache.
Alice In Wonderland GC7C5WX Een ideale wandeling voor kinderen waar je jou in de wondere wereld van Alice zal bevinden. 10 caches + 1 bonus verspreid over 5 kilometer.
Kerstwalk Langs Lilse Velden GC7FE5X In het Natuurgebied Kindernouw/Visbeekvallei kan je deze wandeling van 5 kilometer maken met 10 tradjes + bonus

Verder liggen er ook nog enkele losse traditionals die ja kan meepikken zoals: aqua (GC5MP8G), Kruisweg akker (GC6N01M) en Windkracht 3 (GC3YHFV).

Als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten en events in en rondom GeoTea, volg dan zeker de online kanalen.

website http://www.geotea.be/
Facebook http://www.facebook.com/GeoTea.Lille
Instagram https://www.instagram.com/geotea.lille/

Hopelijk tot snel! 🙂

Jolien&Jenno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.