DVIBE

Wie is DVIBE?

DVIBE is een Geocaching team, deze naam is ontstaan in november 2017 in samenwerking met Ducki3 en BVMJ. Ducki3 bestaande uit Daisy en Eveline enerzijds en BVMJ bestaande uit Bjorn, Vicky, Mirthe en Jenthe anderzijds. De naam bestaat uit de initialen van onze namen: D van Daisy, VI van Vicky, B van Bjorn en E van Eveline. We willen vooral in Genk wat op de Geocaching kaart zetten.

DVIBE logo

We hebben elkaar leren kennen in de geocache wereld. Hier en daar op events spraken we wel eens tegen elkaar, maar we gingen elk onze weg. 25/09/2016 was er het CITO event Gerhagen waar we elkaar beter leerden kennen via enkele gezellige babbels. Erna zijn we ook samen een wandeling gaan maken en sindsdien zijn we meer en meer gaan optrekken bij elkaar.

Zo zijn wij al vele uitdagingen aangegaan in het Geocaching wereldje: dan denken we voornamelijk aan het loggen van de D5 reeks op 1 dag, 100 cachen op 1 dag vinden, verschillende lange afstandswandelingen, waadpakcachen, hengelcachen en nog veel meer. . Daarnaast zijn we intussen goede vrienden geworden: we gaan ook vaak samen  trainen voor gewone wandeluitdagingen zoals De zotte 50 van Gheel en de Dodentocht. Natuurlijk draait het niet alleen rond het wandelen en doen we ook nog andere dingen die vrienden onder elkaar doen.

DVIBE teamleden

DVIBE: organisator van Geocaching events

In verloop van tijd dat we elkaar leerde kennen, hielpen we elkaar ook bij komende events. Zo heeft Bjorn bij het Marvel event geholpen waarvan Daisy en Eveline een van de organisatoren was. Maar andersom hebben Daisy en Eveline, Bjorn geholpen bij zijn grote events zoals Flight trough Space. En omdat de events van BVMJ steeds groter werden was alle hulp welkom: een ideaal begin voor DVIBE. Zo hoeft hij niet alles in zijn eentje te doen. Meerdere handen maakt licht werk. In een vertrouwd groepje werken maakt het geocachen zoveel leuker. Er word dubbel zoveel gelachen en plezier gemaakt. Zo kunnen we andere geocachers meer plezier bieden bij het organiseren van events.

DVIBE op pad

Zo is het de bedoeling dat we met DVIBE in de toekomst meerdere events (klein & groot) zullen organiseren. Ons eerstvolgend eventje is een verjaardagsfeestje: GC7GRGA. Met DVIBE zijn wij in stad Genk een feitelijke vereniging, op deze manier zijn we met alles in orde qua vergunningen en in samenwerking met stad Genk en andere organisaties betreft. Hierdoor willen wij dan vooral in Genk verschillende geocachen online brengen, om de mooie plekjes die Genk rijk is, aan de geocacher te laten zien. Onze eerste goede daad was het adopteren van de leuke Stiemerbeek geocachereeks (GC726QY) die we samen onderhouden.

Back To Earth: een groot event op 22 september

Zoals eerder gemeld willen we Geocaching in Genk promoten. Zo zijn we druk bezig met het plannen van een event dat door zal gaan van 21 t.e.m 23 september 2018. Na vorig jaar het event Flight Through Space (GC700AW) gedaan te hebben, waar we onze Ruimteraket Geoart letterlijk en figuurlijk lanceerden, vonden we dat er een vervolg moest komen:  Back To Earth GC7H3CD. Dit event zal pas 22 maart online komen, maar noteer alvast 22 september in je agenda! Die dag moet je afzakken naar Genk: je kan je verwachten aan nieuwe geocachereeksen, animatie en jawel een nieuwe geoart 🙂

Geocaching Event - Back to earth

Wie op de hoogte wil blijven van DVIBE en onze aankomende events, kan ons altijd volgen via onze Facebook pagina of kom gerust naar één van de events in Genk en omstreken  🙂

Groeten

Daisy, Vicky, Björn & Eveline

Team DVIBE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.