Escape rooms online

Lockdown: het woord zegt het zelf, we zitten vast in ons huis. Wij gaven jullie al een kleine bezigheid met onze puzzels, maar je kan ook nog een stapje verder gaan met puzzels. Meng het opgesloten zitten met raadsels en zo kunnen we naadloos overgaan tot het onderwerp van dit stuk Escape Rooms.

Escape rooms zijn ruimtes waarin je opgesloten zit en waarbij je aan de hand van raadsels en tips binnen een bepaalde tijd moet proberen ontsnappen. Wij kunnen momenteel niet naar Escape rooms, dus worden de Escape Rooms bij ons gebracht, maar dan online. We denken dat heel wat geocachers fan zijn van escape rooms, dus hieronder kan je 2 online Escape Rooms vinden die in sneltempo zijn opgezet in Lockdown.

🔒 The Big Pursuit

Speciaal voor deze Lockdownperiode is The Big Pursuit opgezet door befeb.be, de sectororganisatie van escape rooms in België. Deze verschillende escape rooms hebben de handen in elkaar geslaan om een volledig gratis ontsnappingsspel in elkaar te steken.

In het spel zelf moet je op zoek naar een criminele bende die nu in Covid-19 tijden hun focus vrlegd heeft naar de online wereld. Iedere dag verschijnen er nieuwe aanwijzingen en puzzels die je kan oplossen door te gaan zoeken op de websites van de deelnemende escape rooms. Doordat er iedere dag nieuwe puzzels zijn, blijf je ook bezig met het spel en bovendien kan je er ook een leuke cadeaubon mee winnen voor een bezoekje aan een echte Escape Room in betere tijden.

Websitebigpursuit.be
Facebookwww.facebook.com/BigPursuit

🔒 De verloren herinnering

In Nederland is er een initiatief ontstaan door verschillende Escape rooms om iedereen een afleiding te bezorgen in deze tijden van zelfisolatie. Rekn op een spel dat 3 à 10 uurtjes duurt en net zoals bij een echte escape room kan je tijdens het spelen een tip vragen.

Het spel zelf begint bij een oude kist op zolder van jullie nieuwe huis. Deze zit vol herinneringen waarmee je avontuur van start zal gaan. Zo zal je ontdekken dat de kist van een geallieerde Canadese piloot is vol met aandenkens aan zijn grote geliefde. En hiermee start jouw zoektocht met puzzels en opdrachten. Leuk is ook dat als je het spel hebt uitgespeeld je een donatie kan schenken aan de organisatie en dat je 10% korting krijgt bij alle deelnemende escape rooms.

Websitewww.deverlorenherinnering.nl
Facebookhttps://www.facebook.com/Creators-United-101921751456877

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.