Geocaching onderzoek 2019 – deel 6

We zijn toe aan het laatste deel van het toch wel uitgebreide Geocaching Onderzoek. Het laatste deel is vrij omvangrijk: de geocache types die we nog niet besproken hebben worden nu kort overlopen en we kijken naar enkele Geocaching trends en jullie mening daarover.

Ook voor dit laatste deel krijgen we de hulp van GC Rogier 🙂 . Hij kreeg alle resultaten doorgestuurd en maakte er een leuke vlog mee waarin hij samen met jullie de resultaten ontdekt en waarbij hij ook zijn mening geeft.

Geocache types

In de vorige delen deelden we reeds de resultaten van het Geocaching onderzoek over traditional caches, multi-caches, mysteriecaches en Adventure Lab caches. We waren ook benieuwd hoe jullie de andere geocachetypes ervaren.

Geocaching trends en waardering

We waren ook benieuwd naar enkele Geocaching trends en jullie mening daarover. Ontdek de resultaten.

Geo-arts

Challenge caches

Creatieve / veldpuzzel caches

Hengelcaches

Geocaching klassement

Heb jij een Geocaching gadget gewonnen?

Wie deelneemt aan het Geocaching onderzoek kan leuke Geocaching prijzen winnen (deelnemen kan nog steeds via deze link). Wil je weten of jij een van de gelukkige winnaars bent? Geef dan hieronder jouw mailadres op. Heb je niet gewonnen? Geen erg! Bij ieder nieuw deel met resultaten van het onderzoek maken we nieuwe winnaars bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.