5 tips om te geocachen op Halloween

Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest 🎵: dit deuntje, gezongen door de M-kids in 2001 spookt altijd in mijn hoofd als we 31 oktober naderen. Het griezelfeest Halloween is de laatste jaren alleen maar populairder geworden in onze streken en zo ook bij geocachers. In deze blog gaan we dieper in op enkele Halloweencaches die misschien wel de moeite zijn om op 31 oktober de deur uit te gaan.

🎃 R.I.P. – GC5DFQJ

Een mysteriecache in Spijkenisse, waarbij je op zoek moet naar een sleutelwoord. Eenmaal je de puzzel hebt kunnen oplossen kan je deze mooie cache gaan zoeken: deze cache is niet aan te raden om in het donker te doen omdat er vreemde figuren in de buurt kunnen hangen… U weze gewaarschuwd!

Happy Halloween

🎃 Halloween Part II – GC35JDR

Wanneer je in de buurt van Bilzen bent, moet je zeker even een omweg maken naar deze cache. Je kan (letterlijk) in een netelige situatie komen om deze griezel op te graven.

Halloweencache

🎃 Halloween fear! #6 – GC6PWPW

In de velden rond Meteren werd op 31 oktober 1794 Jack en zijn bruid aangevallen door een groep soldaten en gruwelijk vermoord. Later werden zijn restanten op deze plek begraven, terwijl een vloek over de soldaten uitgesproken werd. Durf jij het aan om het graf van Jack te bezoeken?

RIP Jack

🎃 Fright Night

Een reeks van een 10-tal nachtcaches verspreid over een parcours van 7 kilometer. 10 caches die volledig in het teken van horror staan en waar je ongeveer 3 uur plezier aan zal beleven. Allen naar Koolskamp voor enkele heerlijke horror-caches, ontdek alles over de Fright Night caches.

Fright Night - Nachtcaches gruwen en griezelen

🎃 The Silent Darkness of the R6

Langs de ring van Mechelen worden vaker geluiden gehoord en verdwenen af en toe wel eens enkele mensen. Het verhaal gaat de ronde dat er een schepsel half mens, half dier ronddoolt. Durf jij het aan om deze parel van een mysterie op te lossen? Een heerlijke wandeling waar je van de ene in de andere verbazing zal terechtkomen met een heerlijk slot. Ontdek alles over The Silent Darkness of the R6 en maak tijdig je reservatie!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.