6 tips om te geocachen op Halloween

Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest 🎵: dit deuntje, gezongen door de M-kids in 2001 spookt altijd in mijn hoofd als we 31 oktober naderen. Het griezelfeest Halloween is de laatste jaren alleen maar populairder geworden in onze streken en zo ook bij geocachers. In deze blog gaan we dieper in op enkele Halloweencaches die misschien wel de moeite zijn om op 31 oktober de deur uit te gaan.

🎃 R.I.P. – GC5DFQJ

Een mysteriecache in Spijkenisse, waarbij je op zoek moet naar een sleutelwoord. Eenmaal je de puzzel hebt kunnen oplossen kan je deze mooie cache gaan zoeken: deze cache is niet aan te raden om in het donker te doen omdat er vreemde figuren in de buurt kunnen hangen… U weze gewaarschuwd!

Happy Halloween

🎃 Halloween Part II – GC35JDR

Wanneer je in de buurt van Bilzen bent, moet je zeker even een omweg maken naar deze cache. Je kan (letterlijk) in een netelige situatie komen om deze griezel op te graven.

Halloweencache

🎃 The Silent Darkness of the R6

Langs de ring van Mechelen worden vaker geluiden gehoord en verdwenen af en toe wel eens enkele mensen. Het verhaal gaat de ronde dat er een schepsel half mens, half dier ronddoolt. Durf jij het aan om deze parel van een mysterie op te lossen? Een heerlijke wandeling waar je van de ene in de andere verbazing zal terechtkomen met een heerlijk slot. Ontdek alles over The Silent Darkness of the R6 en maak tijdig je reservatie!

🎃 ClueGEO & Het Enge bos

Iedereen kent zeker en vast het legendarische Cluedo spel waarbij je op zoek moet naar de moordenaar, het moordwapen en de locatie. De Geocaching ClueGeo versie is er eentje waarbij je een moord moet oplossen in Harderwijk: 11 caches, volledig in Cluedo-stijl. Een ideale Halloweentocht om met kinderen te doen. Vlakbij deze geo-art kan je trouwens ook terecht voor Het Enge Bos: een leuke Halloween tocht met griezelige caches voor de kinderen.

🎃 De 3 zusjes

Een multi-cache die reeds sinds 2003 in het veld ligt maar nog steeds de moeite waard is en zeker met Halloween! Want je wordt meegenomen in een verhaal dat start met een lijk en 3 verdwenen zusjes: aan jou om uit te zoeken wat er gebeurd is. Leuk is ook dat deze cache tot een boek geleid heeft.

De 3 zusjes boek en cache

🎃 Griezel Trail – GC8QBGJ

Een wandeling van 4 kilometer door een terrein van Geldersch Landschap & Kasteelen waarbij je 7 caches kan vinden die geïnspireerd zijn op Halloween. Ideale toch om met de kinderen te doen op Halloween!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.