10 dingen die je kan doen als het te slecht weer is om te geocachen

Als we eerlijk zijn gaat niet iedereen bij koud en guur weer geocachen, ook al zouden we dit bij elk weer kunnen doen. Daarom gingen we even op zoek naar Geocaching dingen die je kan doen wanneer het echt geen weer is om een hond door te jagen.

⛈️ Mysteries oplossen

Eindelijk heb je tijd om de puzzels op te lossen die al zo lang voor je neus liggen en waar je kop noch staart aan krijgt. Neem uitgebreid de tijd om de puzzel zelfstandig op te lossen of maak gebruik van onze tips bij het oplossen van een Geocaching puzzel. Daarnaast zijn er ook verschillende puzzelwebsites die je kunnen helpen.

⛈️ Logs updaten

Tijd ook om eens werk te maken om alle geocaches te loggen die je de afgelopen dagen en weken gevonden hebt. Meer zelfs, nu je toch tijd hebt kan je zelfs tijd maken om er een uitgebreide log van te maken. Ontdek onze tips over de Geocaching logging etiquette.

⛈️ Zelf een geocache maken

Je zegt al eeuwen dat je zelf eens een cache in elkaar zal puzzelen, je hebt zelfs al de ideale plek gevonden (en deze is nog beschikbaar): waarom niet de daad bij het woord voeren en zelf eens een geocache te maken? Kijk welke spullen er in je garage liggen en maak er iets leuks van of doe wat inspiratie op door het bekijken van enkele Youtube filmpjes van leuke geocaches.

⛈️ Je (geocache)reis voorbereiden

Niets zo leuk als je volgende reis – ook al is die lang of kort – voor te bereiden en natuurlijk mag Geocaching niet ontbreken op deze reis. Ontdek onze tips om goed voorbereid op Geocaching reis te vertrekken.

⛈️ Je Geocaching wishlist maken

Een andere mogelijkheid is om een wishlist te maken van caches die je in de toekomst wil zoeken. Eventueel kan je zelfs al plannen maken om enkele uitjes te maken wanneer er opnieuw beter weer op komst is.

Het verloren Kabouterdorp

⛈️ Je cachelistings updaten/bijwerken

Ook altijd leuk om doen is om eens een update te geven aan de cachelisting van je eigen caches. Neem alle verwarring weg uit de beschrijving of voeg verduidelijking toe wanneer dat nodig zou zijn. Ontdek ook onze tips om je cachelisting te pimpen met afbeeldingen en stijlen. Zo kan je misschien eindelijk eens die Geocaching banner maken voor jouw eigen geocachereeks of kan je kijken om de Geocaching expierence te verbeteren.

⛈️ Woodies ruilen

Een leuke bijkomstigheid bij het spel zijn woodies. Deze wooden coins zijn voor verzamelfans een echt hebbeding en wanneer het wat minder weer is, heb je nu wel tijd om werk te maken om jouw woodies te ruilen met andere cachers.

⛈️ Een blog schrijven

Je hebt onlangs een fijne stad al geocachend bezocht, een leuke geocachereeks gedaan of een bijzonder Geocaching avontuur meegemaakt? Pen het neer en deel het met de wereld. Heb je zelf geen blog: geen probleem jouw blog kan zeker terecht op geocachen.be! Neem gerust even contact op met ons.

⛈️ Geoguessr

Ook leuk om doen is Geoguessr: een spel waarbij je de deur niet uit hoeft en waarmee je toch de wereld verkent. Geoguessr is een spel waarbij je aan de hand van een foto (Google Maps) moet proberen inschatten waar je deze in de wereld kan terugvinden. Een soort van virtueel geocachen dus 😊.

⛈️ Breng een bezoekje aan GeoTea

Wil je gezellig wat keuvelen over Geocaching, dan kan je ook eens een bezoekje brengen aan GeoTea. Dit gezellig koffie- en theehuisje in Lille heeft Geocaching als thema en deze zaak staat dan ook volledig in het teken van Geocaching.

GeoTea Lille

Ontdek ook onze tips voor als je moet binnenblijven en als je toch met Geocaching wil bezig blijven. Wat doe jij als het te slecht weer is om te geocachen?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.