Brugse Beer X – 10de verjaardag van Bertje op BBX

Na veel vijven en zessen en bizarre tijden gaan we eindelijk het 10de Brugse Beer Event houden en dat na 2,5 jaar! wachten (de originele datum was gepland op 11 april 2020). En of we er een feestje van zullen maken: ontdek in dit bericht wat we voor jullie in petto hebben. De 10de verjaardag van het Brugse Beer event vieren we symbolisch waarbij onze mascotte, Bertje, centraal zal staan.

Het event wordt een groot feest voor jong en oud. We halen een aantal gekende activiteiten vanonder het stof en we zorgen ook dat er voor de jaarlijkse bezoeker wat nieuwe uitdagingen te beleven zullen zijn. Daarnaast organiseren we samen met de aanwezige kinderen een heus verjaardagsfeestje en sluiten we het event af met de traditionele tombola en een gezamenlijke barbecue.

Beer geoart - Brugse Beer 8
In 2018 verscheen Bertje – de mascotte van Brugse Beer – als geo-art op de Geocaching kaart.

3 dagen met verschillende Geocaching events

Heb je zin in een optreden van Bugsy Travels & The Ammo Boxes op vrijdagavond? Een gezellige meet and greet met de reviewers? Een nieuw Brugse Beer Event Bier proeven met andere cachers? Een uurtje ontsnappen uit escape-room ‘Hotel California? Of neem je liever deel aan de originele adventure labs op de site zelf? Zoek je mee naar de 100 nieuwe caches? Of spring je even terug in de tijd naar WW2 in het For Freedom Museum?

Welkom voor dat alles en nog veel meer op het Brugse Beer Mega event: 7, 8 en 9 oktober in Oostkamp, bij Brugge! Ontdek hieronder snel alle verschillende Geocaching Events tijdens deze 3-daagse.

Vrijdag 7 oktober: Meet’n Greet @ BBX – GC9ZGQY

We starten het weekend met een gezellige bijeenkomst waarbij elkaar welkom zullen heten. Dat doen we uiteraard niet alleen, want er zullen 2 bands (waaronder de Bugsy Travels & The Ammoboxes) aanwezig zijn die deze avond van een muzikale toets zullen voorzien.

Zaterdag 8 oktober: BRUGSE BEER X – GC846WJ

Een groot verjaardagsfeest voor Bertje met allerhande Geocaching activiteiten: petlingwerpen, Geocaching shops, tombola, heel wat animatie en natuurlijk verschillende nieuwe geocaches. Iemand heeft ons in het oor gefluisterd dat cricri010 (gekend van de o zo leuke Rondje Vlaanderen caches in Brugge en Blankenberge) is ingeschakeld om enkele nieuwe caches het levenslicht te laten zien: hieronder kan je zelfs al een sneak preview ervan terugvinden.

Gedurende de dag zijn er ook 3 workshops: introductie Geocaching, caches maken en plaatsen en een mystery-academy. Je zal de hele dag ook eten kunnen aanschaffen en het nieuwe Brugse Beer event bier kunnen proeven. Het Brugse Beer event sluiten we af met een gezellige BBQ. Plaats van dit gebeuren is de Oostcampus in Oostkamp.

Eén van de nieuwe caches kan je zelf pimpen door deze te voorzien van een sticker uit je thuisland of stad. Welke cache? Dit zal je wel ontdekken! Vergeet dus zeker niet om een sticker mee te brengen van je eigen land, stad, regio, …

Zondag 9 oktober: CITO @ BBX – GC9ZGRR

We verzamelen om 09:00 uur aan de Oostcampus om dan de aanwezigen op te delen in verschillende zones. De organisatie voorziet alles om het afval te verzamelen, vergeet jouw toestel niet om de aanwezige caches in de buurt mee te pikken. Deze CITO sluiten we rond 12:00u af.

Voordelen voor BBX deelnemers

En dat is nog niet alles! Speciaal voor alle geocachers zijn er tijdens het weekend van BBX voordelen bij onze partners. Ontdek snel alle info hierover.

Vrijdag 7 oktober tot en met Zondag 9 oktober: Escape room – Hotel California

Heb je zin in een extra uitdaging? Bezoek dan zeker Hotel California. Inchecken kan, maar check jij ooit nog uit …? Hotel California. Het legendarische nummer van The Eagles. Beluisterde je het al eens aandachtig? De sfeer is best eng. Het hotel is het immers ook.

Exclusief voor BBX kan je tijdens de 3 eventdagen boeken aan een flinke korting. Tickets verkrijgbaar via de Brugse Beer webshop. Zolang de voorraad strekt.

Vrijdag 7 oktober tot en met Zondag 9 oktober: For Freedom Museum

Of dompel je je liever even onder in een stukje lokale oorlogsgeschiedenis?

Geen enkele inwoner uit de Zwinstreek en West-Zeeuws-Vlaanderen bleef tussen 1940 en 1944 gespaard van repressie en ontbering. Deze zwarte periode in onze geschiedenis vormt het hoofdthema van het For Freedom museum. Een echte aanrader.

Exclusief voor BBX kan je tijdens de 3 eventdagen het museum bezoeken met een korting van 50%. Dit op vertoon van je GPS, geocaching app of eventboekje.

Voor volwasssen €5 ipv €10. Kinderen van 3 tot 7 jaar is dit €3 ipv €6. Open van 10.00 tot 17.00. Ramskappelestraat 91-93, Knokke-Heist.

Ontdek alle informatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste info over dit event? Volg ons dan via onderstaande kanalen.

WebsiteGeocachingbrughia.be
Facebookwww.facebook.com/geocaching.brugge

Win 3 leuke BBX event coins

Ontdek of jij de winnaar bent van een BBX event coin door jouw mailadres hieronder in te vullen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

BBX eventcoin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.