🎁 6 Geocaching cadeau ideeën

Cadeautjes kiezen: iedere verjaardag en iedere kerst is het weer van dat. Het is altijd een ware zoektocht om iets leuks te vinden voor de gelukkige. Weet jij dat je een cadeau mag geven aan iemand die vaak aan Geocaching doet, dan hebben we 6 cadeau ideetjes voor jou verzamelt. Ben je zelf een geocacher dan kan je deze natuurlijk altijd op jouw verlanglijstje plaatsen voor de ideale Geocaching verjaardag of kerst. Welk cadeau ga jij kopen/vragen met kerst of jouw verjaardag?🎄 🎅 🎁

🎁 Een goed Geocaching boek

Een cadeau waar je heel wat mensen plezier mee doet, is een goed boek. We hadden het al eens over fictieboeken waarin Geocaching een hoofdrol speelt. Het boek Vijf van Ursula Poznanski is zo een spannend detectiveverhaal waarin Geocaching een prominente plaats krijgt. 

Vijf - Ursula Poznanski

🎁 Een Geocaching GPS

Zonder wapens kan je geen oorlog voeren, zo kan je niet geocachen zonder een technologisch hulpmiddel. Iedere geocacher zal laaiend enthousiast zijn met een (nieuwe) Geocaching GPS, denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwe Garmin GpsMap 66s waarbij je gebruik kan maken van verschillende navigatiesystemen en waarbij je gebruik kan maken van Geocaching Live.

Garming GPSMap 66S

🎁 Een munitiekist

Een geocacher verrassen die wel eens een geocache wil verstoppen? Koop dan eens een munitiekist! Deze cachecontainers zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan heel lang mee. Stop er nog enkele leuke goodies in die je de voorbije jaren verzameld hebt en je hebt een topcadeau!

GC40: Oudste geocache België

🎁 Een waadpak

Is de persoon waar jij een cadeau aan mag geven eerder een avontuurlijke geocacher? Dan zal deze zeker en vast tevreden zijn met een waadpak! Hiermee kan deze dan eindelijk die moeilijkere caches te pakken krijgen in sloten, beken en meren zonder nat te worden 🙂

Waadpak geocachen

🎁 Een combi-zaklamp

Is de geocacher waarvoor jij een cadeau zoekt eerder een fan van nachtcaches, dan is het misschien wel een leuk idee om een zaklamp aan te schaffen? En maak het nog iets praktischer: voorzie een combi zaklamp waarbij je ook UV-licht kan schijnen, zo hoef je geen 2 zaklampen aan te schaffen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Return-of-the-Nobones.png

🎁 Geocaching Premium lidmaatschap

Een eenvoudig en simpel cadeau is het Geocaching Premium lidmaatschap, zodat je ten volle van Geocaching kan genieten. Ontdek de 10 redenen waarom wij een Geocaching premium lidmaatschap overwegen, en maak gebruik van alle Geocaching functies ;).

Fijne feestdagen alvast!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.